Vi vill ge 3 600 000 kr till Svenska föreningar 2018!

Bakgrunden till Frescht!

Idrott är något som skapar en gemenskap och är för de allra flesta ett sätt att umgås och ha roligt. Förutom detta är idrotten ett sätt att uppfostra och förbereda våra ungdomar på vuxenlivet. Faktum är många som idrottat i sin ungdom också har ett försprång när steget sedan leder oss ut i arbetslivet! 

Idrotten är något som sammansvetsar vårt samhälle och för människor som annars aldrig skulle träffas samman på ett sätt få andra forum lyckas med. Detta tycker vi är helt fantastiskt! 

Målsättning

Alla föds vi med olika förmågor, och förutsättningar! Ekonomiskt, etniskt men även på det sociala planet. Vårt mål är att alla som vill också skall ges möjligheten att idrotta och ha kul tillsammans! Dock är kostnader och ekonomi ofta en orsak till att alla inte kan vara med alla gånger. Något som vi nu vill ändra på!

Affärsidé

Vi vill låta idrottsföreningar, lag och skolklasser tjäna pengar genom att sälja våra produkter till hög förtjänst på ett enkelt och smidigt sätt. Vi har tillsammans med vår partner plockat ut ett antal olika paket med lättsålda produkter som ni säljer till era kunder för att på ett enkelt sätt tjäna pengar till er verksamhet. 

Alla föräldrar har idag inte råd att låta sina ungdomar göra det dom vill och drömmer om vilket vi vill ändra på! Det borde vara en självklarhet men dessvärre är vårt samhälle inte uppbyggt så idag! Vi vet dessutom om hur den ekonomiska situationen ser ut hos de flesta ideella verksamheterna som sysselsätter våra ungdomar. Ni är otroligt värdefulla!!  För att hålla igång dessa verksamheter behövs pengar! Något som ofta sätter bromsar upp och hindrar våra ungdomars utveckling. Genom att jobba med oss behöver ni aldrig ligga ute med några pengar! Betalningen till oss görs först efter det att ni fått betalt av era kunder! Vi vill att det ska vara enkelt, smidigt och tryggt att jobba med oss på frescht! Nöjda kunder är för oss lika självklart som att alla ska ges möjligheten att uppnå sina drömmar och mål!

Socialt ansvar

1% av vår omsättning ämnar vi att skänka oavkortat till barncancerfonden då vi även vill ge de lite mindre lyckligt lottade därute chansen att uppfylla sina drömmar!

Våra mål 2018

3 600 000 kr

TIll Sveriges föreningar!

120 000 kr

Till Barncancerfonden!